Laat de teleurstellingen van vandaag geen schaduw werpen over je dromen voor morgen

administratie

Steeds vaker besluiten ondernemers om de financiële administratie van hun bedrijf via internet toegankelijk te maken en zo op elke locatie ter wereld inzicht te hebben in alle financiële informatie van hun onderneming.

Het gemak waarmee de informatie beschikbaar is via internet, doet ook steeds meer bedrijven besluiten volledig over te gaan op internet boekhouden. Daarmee wordt aanzienlijk bespaard op de investering in software en de externe adviseur / accountant kan simpel vanaf elke locatie meekijken en tevens boekingen verrichten, adviseren en corrigeren.

In samenwerking met de marktleider in Nederland, Afas ERP Software, en Exact Software bieden wij onze relaties alle mogelijkheden van online boekhouden. Er zijn diverse varianten mogelijk;

Optie 1 U voert zelf de gehele administratie en wij kijken met u mee om eventuele problemen en vragen op te kunnen lossen. Verder stellen wij voor u de jaarrekening samen en alle overige gewenste rapportages.

Optie 2 Wij verzorgen voor u de administratie van A tot Z. U kunt tegen geringe abonnementskosten vanaf elke locatie in uw administratie inloggen en alles inzien.

Optie 3 Wij verzorgen voor u de administratie en u neemt een deel van de werkzaamheden voor uw rekening. U bespaart nog steeds kosten door zelf werkzaamheden uit te voeren. Deze optie is vooral geschikt wanneer u niet alle kennis van het boekhouden in huis heeft en toch delen van de administratie zelf kunt doen, bijvoorbeeld uw debiteuren en crediteuren inboeken.