Het is beter om te vertrouwen en soms teleurgesteld worden dan te wantrouwen en je de hele tijd ongelukkig voelen. (Abraham Lincoln)

Over ons

InterChange is opgericht in 1984 door wijlen de heer D.C. Ghoerbien. Nu bijna veertig jaar later wordt de onderneming voortgezet door zoon A.K. Ghoerbien. 

InterChange legt de nadruk op persoonlijk contact en begrijpt de business van de klanten. Het merendeel van onze klanten bestaat uit ondernemingen uit het midden- en kleinbedrijf waarvoor wij bijvoorbeeld de complete financiële administratie voeren. Niet alleen ondernemingen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.

Het InterChange team bestaat uit acht personen en drie stagiaires. De basis van accountancy wordt verbreed door specialisaties op het gebied van onroerend goed, assurantiën, financieringen en hypotheken. 

Voor iedere financiële vraag is er een specialist in huis! Het voordeel hiervan is dat door de bekendheid met uw financiële situatie er geen onnodige kennismakingen en uitwisseling van gegevens nodig zijn: tijdsbesparing die uiteindelijk ook leidt tot kostenbesparing.


Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen of wilt u vrijblijvend kennismaken met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.